Παρούσα και στον Ζέρβα η Χρυσή Αυγή…

ZERBAS_ARTA Πορεία και συνθήματα επισκίασαν τις εκδηλώσεις

Η έντονη παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής επισκίασε τις εκδηλώσεις που έγιναν στην Άρτα με αφορμή την επέτειο εξόδου στα βουνά του στρατηγού Ναπολέοντος Ζέρβα.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, όπου η συγκεκριμένη επετειακή εκδήλωση πραγματοποιούνταν με ηρεμία και σαφή τα μηνύματα της ενότητας του λαού, αυτή τη φορά όλα ήταν διαφορετικά.

Τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ξεκίνησαν την πορεία τους απ’ τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου τελέστηκε η δοξολογία και κατέληξαν στην πλατεία Ζέρβα, φωνάζοντας διχαστικά συνθήματα χωρίς βέβαια κανένας να τους εμποδίσει.

Ως επίσημος παραβρέθηκε στην εκδήλωση και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο οποίος κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στάθηκε στην εξέδρα των επισήμων, δίπλα στον βουλευτή Άρτας της ΝΔ Γιώργο Στύλιο και τις λοιπές τοπικές αρχές που παρέστησαν.

Βέβαια κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα περισσότερα από τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν φτάσει στην Άρτα από άλλες περιοχές και κυρίως από το Αγρίνιο, ακολουθώντας τον τοπικό βουλευτή.

Με την παρουσία τους πάντως κατάφεραν να επισκιάσουν κάθε άλλη εκδήλωση και να στείλουν μηνύματα εντελώς διαφορετικά από εκείνα των προηγούμενων χρόνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ