Πάρκαραν… παγόβουνα…

pagovouna2

pagovouna2

ΦΩΤΟ-ΚΕΙΜΕΝΟ: Στέφανος Χριστογούλας

Η Δημοτική αρχή σήμερα ή ο όποιος υπεύθυνος έδωσε την εντολή σε μηχανήματα τύπου JCB ή Bobcat να βγουν και να καθαρίσουν το οδόστρωμα λίαν επιεικώς μπορώ να τους χαρακτηρίσω «αδιάβαστους» . Φυσικά δεν φταίνε σε τίποτε οι χειριστές των μηχανημάτων ( έχουν άμεσο οικονομικό όφελος) αλλά αυτό που είδα με τα μάτια μου είναι ότι χειρότερο.

Η σημερινή μέρα σαφώς πιο ήπια των προηγούμενων, έκανε αρκετούς πολίτες να μετακινηθούν με τα οχήματά τους προς πάσα κατεύθυνση (εργασία… καφέ… βόλτα … κλπ). Ως αποτέλεσμα αυτών των μετακινήσεων ήταν η απελευθέρωση νόμιμων θέσεων parking επί των οδών .

pagovouna1

Έτσι οι χειριστές των αποχιονιστικών μηχανημάτων, βγήκαν και «άνοιγαν» τους δρόμους κυρίως τους παράδρομους. Και φυσικά που θα εναπόθεταν το χιόνι ;;; στις θέσεις parking των πολιτών. Είναι καθαρή ΒΛΑΚΕΙΑ αυτό. Και όταν επιστρέψει ο πολίτης να παρκάρει στο δρόμο του θα βρει κυβικά συγκεντρωμένο χιόνι στην θέση που είχε παρκάρει.

Κάποιος πολίτης με ρώτησε ;; που να το πάνε το χιόνι;; και του απάντησα… να το ρίχνουν στην λίμνη. Γιατί φοβούνται μην παγώσουν τα ψάρια ή μην δημιουργηθεί παγόβουνο και βυθιστεί κάνα καραβάκι;;;

pagovouna3

Εκτός αν όλα έγιναν για να γεμίσει το parking στην κεντρική πλατεία μιας και δεν θα βρίσκει κανείς να παρκάρει, λόγω συγκέντρωσης του χιονιού .

Βέβαια αξίζουν συγχαρητήρια και σε όσους επαγγελματίες δεν περίμεναν τον δήμο να ανοίξει το δρόμο μπροστά στα καταστήματά τους και μόνοι με το φτυάρι έκαναν την πρόσβαση ασφαλή και άνετη.

Ήμαρτον!!!
Χρηστογούλας Στέφανος
Βραδέτο Ζαγορίου

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ