Παργινό Συμπόσιο.. Η γιορτή του πολιτισμού και της γαστρονομίας!

PARGA PEZODROMOS

Παργινό Συμπόσιο… Μια γιορτή του πολιτισμού και της γαστρονομίας, διοργανώνει ο Σύλλογος Εστίασης Πάργας, προκειμένου να αναδείξει τα τοπικά προιόντα, να προβάλλει το μεράκι με το οποίο δουλεύουν τα μέλη του, την ποιότητα των υπηρεσιών και μέσα από όλα αυτά να προβάλλει την παράδοση της Πάργας στην φιλοξενία!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαίου.

«Το φαγητό αποτελεί κομμάτι της κουλτούρας μας και επιδιώκουμε με αυτόν τον τρόπο να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό και να το βοηθήσουμε να ανακαλύψει τους γευστικούς θησαυρούς της Πάργας», τονίζεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου.

Στην παραλία της Πάργας θα ξεκινήσει μια μεγάλη γιορτή από νωρίς το απόγευμα μέχριαργά το βράδυ με ζωντανή παρουσίαση φαγητών και ποτών, δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους ,μουσική και γευσιγνωσία όλων των εδεσμάτων και ποτών που θα παρασκευαστούν από γνωστούς σεφ με την βοήθεια όλων των επαγγελματιών της περιοχής που δραστηριοποιούνται στη καφεστιαση της πόλης.

Ο Σύλλογος καλεί όλους σε αυτή την μεγάλη γιορτή, έτοιμος να τους ξεναγήσει στο μαγικό ταξίδι της γεύσης και πολιτισμού.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ