Πάργα: Κραυγή αγωνίας για το Κέντρο Υγείας

pargapano

pargapano

Ένα οκτάχρονο παιδί τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα όταν στους δρόμους της Πάργας κινούνταν με το ποδήλατό του.

Το Κέντρο Υγείας, στην πιο τουριστική περιοχή της Ηπείρου, ήταν κλειστό και το παιδί μεταφέρθηκε με ΙΧ στο Νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Οι κάτοικοι οι οποίοι ήταν ανάστατοι από την συνεχή υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας, βγαίνουν πλέον στην αντεπίθεση και με ανοιχτή επιστολή τους ζητούν την άμεση λήψη μέτρων χωρίς καμία καθυστέρηση.

Το Κέντρο Υγείας Πάργας εδώ και αρκετούς μήνες δεν λειτουργεί πλέον καθημερινά επί εικοσιτετράωρης βάσης. Μέρα παρά μέρα κλείνει το μεσημέρι ,σαν να πρόκειται για ένα οπουδήποτε κατάστημα , αφήνοντας την πόλη αλλά και τα τριγύρω χωριά εντελώς ακάλυπτα .

Οι κάτοικοι έχουν γίνει μάρτυρες πολλών συμβάντων που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν με τελευταίο το οκτάχρονο αγοράκι για το οποίο δεν υπήρχε ούτε γιατρός, ούτε ασθενοφόρο.

Με την επιστολή τους, την οποία αποστέλλουν στην 6η ΥΠΕ, ζητούν την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων του Κέντρου Υγείας με στελέχωσή του με ιατρικό προσωπικό επί 24ωρου βάσεως.

Μόνιμη εγκατάσταση ασθενοφόρου και δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ σε κομβικό σημείο του Δήμου για την άμεση επέμβαση στις κεντρικές οδικές αρτηρίες.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ