Παρεμβάσεις αναβάθμισης στην παραλία Μονολιθίου

BRAXOSΤην δρομολόγηση παρεμβάσεων που στόχο έχουν να αναβαθμίσουν την παραλία του Μονολιθίου, αποφάσισαν από κοινού οι φορείς και οι υπηρεσιακοί παράγοντες, που συμμετείχαν σε συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία του Δήμου Πρέβεζας και της Ένωσης Ξενοδόχων.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Χρήστος Μπαΐλης, ο αντιδήμαρχος Κοσμάς Κορωναίος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Πολύκαρπος Χαλκίδης καθώς και εκπρόσωποι της Κτηματικής Υπηρεσίας, του Λιμεναρχείου, του Δασαρχείου και της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας.

 

Η καθαριότητα του χώρου (παραλίας και αισθητικού δάσους), διάφορες διαμορφώσεις, η εγκατάσταση κάδων απορριμμάτων , τα παγκάκια που θα τοποθετήσει ο Δήμος είναι μερικές από τις παρεμβάσεις που θα γίνουν άμεσα έτσι ώστε τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι το Μονολίθι να αλλάξει όψη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πολύκαρπος Χαλκίδης αναφέρει ότι «Το Μονολίθι μπορεί να αποτελέσει πηγή πλούτου και ανάπτυξης για την Πρέβεζα», μάλιστα εκτιμά ότι μπορούν με μικρό κόστος να γίνουν παρεμβάσεις, που θα αναδείξουν την περιοχή και θα σεβαστούν το περιβάλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ