Παρασκήνιο για γερά νεύρα στο Επιμελητήριο

EPIMELHTRIO_PREBEZASΤο έντονο παρασκήνιο που έχει αναπτυχθεί μετέτρεψε σε θρίλερ την εκλογή προεδρείου στο Επιμελητήριο της Πρέβεζας. Άκαρπη και χωρίς καμιά συμφωνία μεταξύ των τριών συνδυασμών κατέληξε η πρώτη συνεδρίαση των νέων μελών του Επιμελητηρίου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα για την εκλογή του Προέδρου.

Το βλέμμα τώρα όλων είναι στραμμένο στη νέα συνεδρίαση που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη και εφόσον τα δεδομένα παραμένουν ως έχουν, τότε το πιθανότερο είναι ότι και η δεύτερη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. με θέμα την εκλογή Προέδρου να μην καταλήξει πουθενά και να προχωρήσουν σε κλήρωση σύμφωνα με τη νομοθεσία, κάτι που ίσως γίνει για πρώτη φορά στην Πρέβεζα.

Συγκεκριμένα στην πρώτη ψηφοφορία έλαβαν 10 ψήφους ο κ. Γιαμάς και από πέντε ψήφους οι κύριοι Νταλαμάγκας και Μήτος, ενώ υπήρξε και μια λευκή ψήφος . Ακολούθησε δεύτερη ψηφοφορία από την οποία αποχώρησε ο κ. Μήτος και έλαβαν από δέκα ψήφους οι κύριοι Γιαμάς και Νταλαμάγκας, και μια λευκή ψήφος να επιμένει, ενώ δεν υπήρξε και πάλι απόλυτη πλειοψηφία και έτσι η συνεδρίαση διακόπηκε και θα γίνει εκ νέου.

Eπίσης σε εκκρεμότητα είναι και η ένταση που έχει καταθέσει ο κ. Νταλαμάγκας, διεκδικώντας μια έδρα από την παράταξη του κ. Γιαμά.

Αυτό όμως δεν μπορεί να καθυστερήσει τις διαδικασίες εκλογής του προέδρου αφού οι γνωρίζοντες καλά το θέμα, αναφέρουν πως πρόκειται για μια διαδικασία ιδιαίτερα χρονοβόρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ