Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» αναμένει εδώ και καιρό να δει τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής σχετικά με το χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης και ιδίως τι προτίθεται να πράξει σχετικά με τοποθέτηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία, το οποίο αποτελεί καθολικό αίτημα των δημοτών.

Περισσότερα...

Πορεία στο κέντρο των με αφορμή 35 χρόνια από την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους στην Κύπρο, πραγματοποίησαν ομάδες φοιτητών κυρίως από την Μεγαλόνησο, που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Περισσότερα...

Πλάι στην κοσμική η εκκλησιαστική τέχνη της αργυροχρυσοχοϊας έδωσε στην πορεία των αιώνων σπουδαία δημιουργήματα από εκκλησιαστικά σκεύη, καλύμματα ευαγγελίων, λειψανοθήκες ως τις επενδύσεις των εικόνων, του ασημένιους σταυρούς και άλλα χρηστικά ή μη είδη. 

Περισσότερα...

Αντιμέτωπος με τον αντικαπνιστικό νόμο είναι ο κλάδος των καφέ μπαρ και των κέντρων διασκέδασης. Μπορεί τα προβλήματα μέχρι τώρα να μην ήταν εμφανή, λόγω της θερινής περιόδου και των υπαίθριων χώρων, ωστόσο οι συζητήσεις πλέον είναι έντονες καθώς η εφαρμογή του νόμου έχει συνέπειες..

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...