Παραλήρημα στο Γράμμο από τη Χρυσή Αυγή

XRYSH_AYGH1Σε ένα παραλήρημα της Χρυσής Αυγής εξελίχθηκαν οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Γράμμο και στο μνημόσυνο για τους πεσόντες κατά την διάρκεια του Εμφυλίου. Η μαζική παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής, με τα μαύρα μπλουζάκια και σημαίες και με συνθήματα που φώναζαν σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων ήταν αυτά που κυριάρχησαν.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο Γιαννιώτης Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Χρήστος Παππάς ο οποίος κατέθεσε στεφάνι, ενώ όσα ανέφερε στην ομιλία του προκαλούν κάθε δημοκρατικό αίσθημα.

«Καπηλεύτηκαν τη θυσία σας και τον αγώνα σας για λίγες ψήφους. Όταν ήρθε η λαίλαπα της μεταπολίτευσης όλοι λησμόνησαν τους νεκρούς. Αλλά να ξέρετε νεκροί ήρωες ότι πάντα λίγοι, λίγοι τρελοί έσωσαν αυτή τη χώρα. Ο Παπαφλέσσας, ακραίος λέγονταν, όπως κι εμείς σήμερα. Κάνουμε τελετές μίσους. Ναι κάνουμε τελετές μίσους, γιατί μισούμε οτιδήποτε ανθελληνικό, μισούμε οτιδήποτε θα σταθεί εμπόδιο στην ελευθερία της πατρίδας μας.

Μισούμε όλους αυτούς τους προδότες κι αυτούς θέλουμε να εξοντώσουμε. Μιλούμε όλους τους ανθέλληνες, όλα αυτά τα ερυθρά σκουπίδια, που είτε είναι στα μέσα ενημέρωσης, είτε είναι στη βουλή, είτε είναι στην Κυβέρνηση, που μας λένε εθνικιστές. Ναι είμαστε εθνικιστές, αυτά τα νέα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες σηκώνουν στις πλάτες τους την Ελλάδα. Η νίκη δεν αργεί….» ανέφερε μεταξύ των άλλων ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, με δεκάδες νέους να τον επευφημούν φωνάζοντας συνθήματα όπως «αλήτες, προδότες, πολιτικοί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ