Παραλειπόμενα από τον Άδωνι

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει φανατικούς φίλους και ορκισμένους εχθρούς! Στα Γιάννινα, οι φίλοι του γίνονται όλο και περισσότεροι αν κρίνει κανείς από τον συνωστισμό που ακολούθησε της κεντρικής του ομιλίας για ένα φωτογραφικό κλικ.

Ο ίδιος νωρίτερα, γνώστης της επικοινωνίας, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται, έδωσε ένα πραγματικό σόου!!

Όπως είπε ένας από τους λόγους που τον έφεραν στα Γιάννινα ήταν η υποψηφιότητα της Τατιάνας Καλογιάννη, την οποία στηρίζει η Νέα Δημοκρατία. Προέβλεψε δε ότι θα είναι μία εξαιρετική δήμαρχος.

«Δεν είναι μπαλκονάτη αλλά της κάνω εκπαίδευση» είπε και την φώναξε δίπλα του ζητώντας να «βγει μια ωραία φωτογραφία… θα σκίσουμε».

Η υποψήφια δήμαρχος δεν έκρυψε την συγκίνησή της από τις αναφορές του αντιπροέδρου κόμματος φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να βουρκώσει!

Φυσικά ο Άδωνις Γεωργιάδης έπλεξε το εγκώμιο του Αλέκου Καχριμάνη, αναφέροντας ορισμένα από τα έργα που έχει κάνει στην Ήπειρο.

Είπε τα καλύτερα για τον βουλευτή Ιωαννίνων Κώστα Τασούλα, τον οποίο χαρακτήρισε «λόγιο» αλλά τον είχε προλάβει μερικές μέρες νωρίτερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος του είχε αποδώσει τον ίδιο χαρακτηρισμό.

Και ολοκλήρωσε με τον παρόντα επίσης Αντώνη Μπέζα, λέγοντας ότι ήταν η καλύτερη συνεργασία που είχε στην πολιτική του διαδρομή και ευχόμενος να επαναληφθεί στο προσεχές διάστημα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ