Παραίτηση του Βασίλη Καλούδη από το Πνευματικό

basilis kaloudis

basilis kaloudis

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, υπέβαλλε, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Καλούδης.

Επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει, αλλά προσπάθειες που καταβλήθηκαν προκειμένου να την ανακαλέσει, δεν έχουν αποδώσει και πέφτουν στο κενό.

Ο Βασίλης Καλούδης δείχνει αποφασισμένος να επιμείνει σε αυτή, καθώς πράγματα που είχαν συμφωνηθεί και ο ίδιος φρόντισε να τα φέρει εις πέρας, αναιρέθηκαν στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να νιώθει ο ίδιος εκτεθειμένος.

Το κερασάκι στην τούρτα φαίνεται ότι αποτέλεσε ο κανονισμός για την διαχείριση και την λειτουργία των γηπέδων, τον οποίο ο Βασίλης Καλούδης δούλεψε επί μακρόν, αλλά άλλοι φρόντισαν να τον στείλουν στον κάλαθο των αχρήστων.

Να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Καλούδης ανέλαβε την αντιπροεδρία μετά την παραίτηση της Βάσως Μέγα, η οποία ήρθε ως αποτέλεσμα του ναυαγίου στη διεκδίκηση της πολιτιστικής πρωτεύουσας και περιείχε ευθείες βολές εναντίον του Προέδρου…

Το γεγονός ότι μέσα σε ένα χρόνο παραιτείται και ο κ. Καλούδης, δείχνει ότι κάτι δεν δουλεύει σωστά…

Τις επόμενες ημέρες σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις καθώς πέρα από την παραίτηση του Βασίλη Καλούδη, φαίνεται ότι έχουν επέλθει σύννεφα στη συνεργασία των παρατάξεων Μπέγκα και Κολόκα.
{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ