Παραίτηση με καταγγελίες για το «σύστημα»

Τελικά κάτι δεν πάει καλά στον Δήμο Πάργας. Ο Δήμαρχος λίγους μόνο μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων είναι αντιμέτωπος με παραιτήσεις.

Παρελθόν αποτελεί η δεύτερη αντιδήμαρχος μέσα σε λίγες ημέρες. Μετά την Φρόσω Κοντοδήμα μαντήλι κούνησε και η Ρούλα Τζαβάρα.

Η ίδια φαίνεται ότι παραδίδει και την έδρα βάζοντας έτσι τέλος στην σύντομη αυτοδιοικητική της διαδρομή.

Η ίδια με ανάρτησή της, προσπαθεί να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση και όπως φαίνεται είναι βαθιά πολιτικοί καθώς κάνει λόγο για ένα σύστημα που δεν λειτουργικά τίμια και αξιοκρατικά απέναντι στην πόλη.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Αισθάνομαι υποχρεωμένη ηθικά , απέναντι στους πολίτες της Πάργας οι οποίοι με στήριξαν με την ψήφο τους , να αναφερθώ συνοπτικά στους λόγους που με οδήγησαν να παραιτηθώ των καθηκόντων μου από τη διοίκηση του Δήμου της Πάργας.

Του Δήμου, που καρπώνεται μεταξύ άλλων το σπουδαίο, ιστορικά και πολιτισμικά όνομα της πόλης μας.

Μετά την ενασχόλησή μου με τα κοινά , ως Προέδρου Επιτροπής Τουρισμού, ως Αντιπροέδρου του Λιμενικού Ταμείου καθώς και απο την θέση της Αντιδημάρχου, διεπίστωσα ότι η Πάργα είναι ευάλωτη μέσα σε ένα σύστημα που δεν δρά τίμια και αξιοκρατικά απέναντι στην πόλη μας. Πρόκειται για μια μεγάλη αδικία που αφού δεν δύναμαι να επιλύσω, δεν μπορώ και να διαχειριστώ και να συνπορευτώ με αυτήν. Το αντίκρισμα για τα μέγιστα που η Πάργα προσφέρει σε όλους τους τομείς στον Δήμο αυτό, είναι ελάχιστο.

Στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκα για τον Δήμο Πάργας υπήρξαν άνθρωποι που ήταν άξιοι συνεργάτες και φίλοι και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω. Ακόμη, θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για τις τίμιες προσπάθειές τους καθώς και το ελάχιστο προσωπικό που έχει απομείνει στο τοπικό διαμέρισμα της Πάργας. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξε εξαρχής σε αυτή την προσπάθεια η οποία τελειώνει με πικρία».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ