Παραίτηση για προσωπικούς λόγους του Σπύρου Καραμποΐκη

orizontes-ipeiroy-700x264

Την παραίτησή του λόγω προσωπικών θεμάτων υπέβαλλε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρου Καραμποΐκη. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον επικεφαλής της παράταξης Σπύρο Ριζόπουλο ο οποίος τονίζει πως ακόμη και σε περίπτωση εκλογής –καθώς τα ψηφοδέλτια έχουν ήδη τυπωθεί- η παραίτηση είναι σε ισχύ.

Ο ίδιος ο κ. Καραμποΐκης σε ανάρτησή του σημειώνει πως η παραίτηση οφείλεται σε προσωπικά θέματα και συμπληρώνει πως «αποσαφηνίζω πως σε περίπτωση εκλογής δεν θα αποδεχτώ το αποτέλεσμα και παραιτούμαι εκ των προτέρων». 

Η ανακοίνωση των Οριζόντων Ηπείρου

Οι «Ορίζοντες Ηπείρου» σε ανακοίνωσή τους αναλυτικά αναφέρουν: «Αναγνωρίζουμε την πολυετή προσφορά του Σπύρου Καραμποΐκη  στους Ορίζοντες Ηπείρου, ωστόσο στην παράταξη μας  δεν χωράνε δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Ως εκ τούτου κάνουμε αποδεκτή την  παραίτηση του κυρίου Σπύρου Καραμποΐκη, τόσο από την υποψηφιότητα όσο και από την πιθανότητα εκλογής.

Διευκρινίζουμε όπως προέκυψε με πρόσφατο γεγονός στις εθνικές εκλογές πως μετά την επικύρωση των ψηφοδελτίων από το Πρωτοδικείο, το όνομα του θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο τυπικά.

Οι Ορίζοντες Ηπείρου δεν θα προχωρήσουν σε περαιτέρω σχολιασμό καθώς το θέμα αφορά προσωπικό ζήτημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ