Παραιτήσεις κι εκλογές ζητά ο Γρηγόρης Γκίκας

epimelitirio

Τις παραιτήσεις όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου και την προκήρυξη εκλογών ζητά με ανακοίνωσή  της η παράταξη «Ισχυρό Επιμελητήριο» και ο επικεφαλής της Γρηγόρης Γκίκας.

Η πρόταση κατατέθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και διατυπώνεται πλέον και δημόσια.

Αφορμή αποτελεί η κρίση που έχει προκληθεί στις σχέσεις Δημήτρη Δημητρίου και Γιάννη Μήτση.

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη του Γρηγόρη Γκίκα αναφέρει:

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου μας στις 30/11/2020 αποτελεί μία ακόμη λυπηρή σελίδα της διοίκησης Δημητρίου ή της συνδιοίκησης Δημητρίου- Μήτση.

Απέδειξε μέσα από τις αλληλοκατηγορίες των ιδίων ότι η συνεργασία τους ήταν προϊόν συναλλαγής όπως από την πρώτη μέρα είχε καταγγείλει η παράταξή μας.

Ρουσφέτια, βολέματα συγγενών και φίλων και γραμμάτια ήταν αυτά που τους ένωσαν τότε και τώρα τους οδηγούν στη ρήξη.

Δυστυχώς σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές δεν μπορούν να αφουγκραστούν την αγωνία των επιχειρηματιών του Νομού μας. Αδιαφορούν για τα πραγματικά προβλήματα της αγοράς και τους νοιάζει μόνο η δική τους πολιτική επιβίωση.

Η παράταξή μας επιμένει στην πρόταση που κατέθεσε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ζητά την παραίτηση όλων των μελών του και την δρομολόγηση των διαδικασιών για την διεξαγωγή εκλογών από τις οποίες θα προκύψει νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Το Επιμελητήριο πρέπει να βγει δυνατό και ισχυρό στην κοινωνία και υπάρχει μόνο ένας δρόμος: Άμεση προσφυγή στις κάλπες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ