«Παραγαία».. Βραβεύτηκε στην Ισπανία, κατακτά την Ευρώπη!

paragaia1

paragaia1

Οι ιδιοκτήτες του μουσείου ελιάς και κέντρου γαστρονομίας Παραγαία που έχει μακρά διαδρομή στην Πάργα, βραβεύτηκαν στην πόλη Cordoba της Ισπανίας με το βραβείο Aurum Award “Europe Excellence Enogastronomic” – 2017 για την συνολική τους προσφορά στην ανάδειξη την Ελληνικής και Τοπικής Γαστρονομίας.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης “XV EUROPEAN GONGRESS OF ENOGASTORNOMICS BROTHERHOOD” και η επιλογή τους έγινε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας (CEUCO) το οποίο διοργάνωσε την απονομή και την εκδήλωση.

paragaia2

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για αυτή μας την διάκριση από έναν τόσο σπουδαίο οργανισμό. Βλέποντας τα όνειρά μας να πραγματοποιούνται παίρνουμε δύναμη να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες μας με σκοπό την συνεχή προώθηση και ανάδειξη της Ελληνικής και Τοπικής Γαστρονομίας παγκοσμίως», σημειώνουν οι υπεύθυνοι της μονάδας Ηλίας και Αθηνά.

Σημειώνεται ότι το Παραγαία (Paragaea) παράγει στην Πάργα κατεξοχήν προϊόντα ελαιόλαδου υψηλής ποιότητας, δημιουργώντας νέους γευστικούς συνδυασμούς, χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές παραγωγής πάντα με σεβασμό στην παράδοση. Ένα ελαιοτριβείο εκατό ετών που συνεχίζει σε νέους δρόμους και σταδιακά κατακτά την Ευρώπη.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ