Παπαθανάσης- Κυριάκης, βλέπουν υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης στην Πρέβεζα

kiriakis papatanis

Με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας Νίκο Παπαθανάση συναντήθηκε ο βουλευτής Πρέβεζας της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Κυριάκης με σκοπό να συζητηθούν οι αναπτυξιακές προοπτικές της ιδιαίτερης πατρίδας του βουλευτή.

Όπως ο ίδιος αναφέρει σε ανακοίνωσή του, επισημάνθηκαν οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης που σημειώνει ο νομός, ειδικά στον τομέα του τουρισμού.

Στην ίδια ανακοίνωση του βουλευτή Πρέβεζας, αναφέρεται:

Περαιτέρω, συζητήθηκαν οι προοπτικές που προσφέρουν οι πόροι που προέρχονται από το  ΕΣΠΑ, στη μεγέθυνση των τοπικών οικονομιών και της εθνικής οικονομίας γενικότερα, ενώ συνάμα τονίστηκε η αυξημένη ζήτηση από τους ενδιαφερόμενους για τα προγράμματα αυτά, καθώς, όπως αναφέρθηκε, έχουν κατατεθεί συνολικά περί των 9.900 προτάσεων, εκ των οποίων ένας σημαντικός αριθμός αφορά στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Επιπλέον, συζητήθηκαν οι προσφερόμενες δυνατότητες στην υλοποίηση μεταρρυθμίσεων προς την κατεύθυνση της ουσιαστικής στήριξης της εθνικής οικονομίας, μέσω της αξιοποίησης των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Τα τελευταία χρόνια, η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται σταθερά. Η αντιμετώπιση των όποιων προκλήσεων και η πραγματοποίηση μεταρρυθμίσεων προς μία εύρωστη εθνική οικονομία, αποτελεί μείζονα στόχο της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αντίστοιχα, η αξιοποίηση των εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων του ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης, αποτελούν κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών και φυσικά, του νομού Πρεβέζης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ