Παπασιώζος κι άλλοι τρεις πίσω στη ΝΔ

ND1Πίσω στη ΝΔ επιστρέφουν τέσσερις διαγραφέντες βουλευτές, ο οποίοι μάλιστα, έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, στην οποία δηλώνουν την πίστη τους στην ηγεσία και την απόφασή τους να στρατευτούν στον αγώνα που θα δώσει το κόμμα.

Πρόκειται για τους Γ.Βαγιωνά, Κ.Παπασιώζο, Μ.Τζίμα και Γ.Καρασμάνη, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον γραμματέα της ΚΟ Κ.Τασούλα και τον γραμματέα του κόμματος, Ανδρ.Λυκουρέντζο και συζήτησαν τις λεπτομέρειες της επιστροφής τους.

Η επιστροφή τους στη Νέα Δημοκρατία, μεταξύ αυτών και του βουλευτή Άρτας Κώστα Παπασιώζου σημαίνει και συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.
Απομένει η τυπική επιστολή του κ.Σαμαρά προς τον πρόεδρο της Βουλής για την επανένταξή τους στην ΚΟ της ΝΔ.

Οι συγκεκριμένοι βουλευτές, όπως και άλλοι τρεις, Ελ.Βόζεμπεργκ, Κ.Γκιουλέκας και Γ.Βλάχος, οι οποίοι και αναμένεται να ακολουθήσουν, είχαν υπερψηφίσει την κύρωση της δανειακής σύμβασης στη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή.

Ήδη, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ επέστρεψαν οι βουλευτές Μ.Κεφαλογιάννης (Ηρακλείου), Θ.Λεονταρίδης (Σερρών), Αν.Καρυπίδης (Σερρών), Αλ.Δερμετζόπουλος (Έβρου) και Ζ.Τζηκαλάγιας (Καστοριάς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ