Πανσέληνος με μουσικές στο Αρχαιολογικό Άρτας

aug panselinos

Η Πανσέληνος του Αυγούστου εμπνέει, συγκινεί, ευφραίνει την ψυχή.

Η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει σταθερά από το 2002 εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου σε μνημεία, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα, δίδοντας τη δυνατότητα στο κοινό να απολαύσει ειδυλλιακές καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες… φεγγαρόφως και πολιτισμό.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας διοργανώνει μουσική εκδήλωση με το μουσικό σχήμα TresLaloun στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 και ώρα21:00.

Στον αύλειο χώρο του Μουσείου, σε μια ανάλαφρη ατμόσφαιρα κάτω από το λαμπερό φως του φεγγαριού,οι ταλαντούχοι μουσικοί Ράνια Τόλη (φωνή, κρουστά χειρός), Κωνσταντίνος Δελλής (πιάνο, τρομπόνι) και Γιώργος Γιαννούλας(κιθάρες) θα ερμηνεύσουν για το κοινό διασκευές γνωστών τραγουδιών σε ρυθμούς τζαζ, σουίνγκ, σόουλ, ποπ και μπόσανόβα.

Για ακόμη μία χρονιά η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας επιλέγει καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στην Άρτα, σε μια προσπάθεια να προβληθεί το σύγχρονο πολιτιστικό προϊόν που ανθεί στην πόλη και να συνδυαστεί με το πλούσιο πολιτιστικό παρελθόν.

Πριν από τη συναυλία και κατά τη διάρκεια αυτής, η μόνιμη έκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό από τις 20:00 έως τις 24:00.

Η είσοδος σε όλους τους χώρους του Μουσείου θα είναι ελεύθερη.

Για να παραμείνουμε ασφαλείς, δεν ξεχνάμε:

             Να κάνουμε χρήση μη ιατρικής μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο από τον χώρο της εκδήλωσης, καθώς και σε κλειστούς χώρους.

             Να τηρούμε απόσταση 1,5μ. σε ανοικτούς χώρους και 2μ. σε κλειστούς χώρους.

             Παρακολουθούμε την εκδήλωση καθιστοί (διαθεσιμότητα 100 καθισμάτων).

             Τηρούμε τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών και τα πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων, που αφορούν στον περιορισμό διασποράς του COVID-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ