Πανσέδες και μαργαρίτες φέρνουν την Άνοιξη

loyloydiΣτη φύτευση εποχιακών λουλουδιών στις κεντρικές πλατείες και στους κοινόχρηστους χώρους της πόλης προχώρησε η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Αρταίων. Πανσέδες, μαργαρίτες, καλέντουλες και άλλα εποχιακά άνθη ομορφαίνουν τα παρτέρια και φέρνουν την άνοιξη στην πόλη μέσα από πολύχρωμες συνθέσεις που δημιουργούν μια όμορφη νότα και αναβαθμίζουν αισθητικά το σκηνικό στις πλατείες.

Ο Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Βλάρας δήλωσε για το θέμα: «Η προσπάθεια καλλωπιστικής και αισθητικής αναβάθμισης των κοινόχρηστων χώρων και του αστικού πρασίνου θα συνεχιστεί με την τοποθέτηση φυτικού υλικού (δέντρων, θάμνων και άνθεων) και σε άλλα σημεία του Δήμου μας.

Ελπίζω με τη βοήθεια όλων των δημοτών το αποτέλεσμα να διατηρηθεί. Επειδή δυστυχώς παρατηρήθηκαν κάποια φαινόμενα καταστροφής και αφαίρεσης φυτεμένων λουλουδιών από παρτέρια, θα ήθελα να παρακαλέσω τους δημότες να προστατέψουν τα λουλούδια που κάνουν τη ζωή και την πόλη ομορφότερη και να περιφρουρήσουν τη δημοτική περιουσία.

Πρέπει να προσέχουμε πρώτα το φυτό που βρίσκεται έξω από το σπίτι ή το κατάστημά μας. Αυτή μπορεί να είναι η συμβολή του καθένα προσωπικά στην ποιοτική αναβάθμιση της πόλης μας που προσφέρει το πράσινο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ