Πάνε για Μάρτιο τα voucher για τάμπλετ

tilekpaideusi dimotikou

Στις αρχές Μαρτίου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα ξεκινήσουν τελικά οι αιτήσεις για την καταβολή του voucher των 200 ευρώ για αγορά tablet, laptop και desktop, για μαθητές και φοιτητές.

Το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο voucher είναι εξαιρετικά μεγάλο καθώς χιλιάδες οικογένειες επιθυμούν να το λάβουν, αφού η τηλεκπαίδευση προκάλεσε αυξημένες ανάγκες στα νοικοκυριά με δεδομένο ότι και πολλοί είναι οι γονείς που εργάζονται από τα σπίτια τους.

Αρχικά το voucher σχεδιαζόταν να δοθεί πριν από τα Χριστούγεννα, ωστόσο στη συνέχεια μετατέθηκε για τον Ιανουάριο και μετά για το τέλος Φεβρουαρίου ενώ τώρα, όπως φαίνεται, σημειώνεται νέα μετάθεση για τις αρχές Μαρτίου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα ανακοινώσεις, ο κάθε ενδιαφερόμενος θα εισέρχεται στην ειδική πλατφόρμα με τους κωδικούς Taxisnet και αμέσως θα γνωρίζει εάν δικαιούται ή όχι τα χρήματα.

Ο κάθε δικαιούχος θα λαμβάνει έναν ηλεκτρονικό κωδικό, ο οποίος θα ισοδυναμεί με επιταγή 200 ευρώ. Εάν ο ενδιαφερόμενος ανήκει στους δικαιούχους θα έχει δύο επιλογές: είτε να το αποστείλει απευθείας ηλεκτρονικά σε κάποιο e-shop, από το οποίο επιθυμεί να αγοράσει τον εξοπλισμό ή να το εκτυπώσει και να πραγματοποιήσει την αγορά του από κάποιο φυσικό κατάστημα. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να αγοράσει συσκευή μεγαλύτερης αξίας απ’ αυτήν του voucher, θα συμπληρώνει ο ίδιος το υπόλοιπο ποσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ