Πανάκριβο «λάθος» στην Άρτα- Πρόστιμο 1.367 ευρώ για απόρριψη υπολειμμάτων καπνίσματος

pirosvestiki

Ακριβά πλήρωσε την απροσεξία του ένας ημεδαπός σε περιοχή του Δήμου Αρταίων, καθώς η απόρριψη υπολειμμάτων καπνίσματος κινητοποίησε άμεσα τις πυροσβεστικές αρχές, καταλήγοντας στην επιβολή ενός τσουχτερού διοικητικού προστίμου.

Συγκεκριμένα, ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας εντόπισαν τον άνδρα να απορρίπτει υπολείμματα καπνίσματος σε υπαίθριο χώρο.

Η πράξη αυτή συνιστά άμεσο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς, παραβιάζοντας ευθέως την κείμενη πυροσβεστική νομοθεσία και τις σχετικές διατάξεις της αντιπυρικής περιόδου.

Στον παραβάτη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.367 ευρώ, όπως προβλέπεται από το αυστηρό πλαίσιο των διατάξεων για την πρόληψη πυρκαγιών.

Οι έλεγχοι από τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής στην Περιφέρεια Ηπείρου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με τις αρχές να ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει καμία ανοχή σε συμπεριφορές που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, περιουσίες και το φυσικό περιβάλλον.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google