Παναγιώτης Θεοδώρου: Με προτάσεις για τους δικηγόρους

panagiotis teodorou

panagiotis teodorou

Με προτάσεις και με σαφείς θέσεις για τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου, διεκδικεί την θέση του προέδρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Ιωαννίνων ο Παναγιώτης Θεοδώρου.

Οι δικηγόροι προσέρχονται στις κάλπες στις 26 Νοεμβρίου και όπως τονίζει ο κ. Θεοδώρου, οι εκλογές διεξάγονται στην πιο δύσκολη συγκυρία και σε μια χειμαζόμενη κοινωνία.

Ο ρόλος του Δικηγόρου ως θεσμικού παράγοντα στον χώρο της Δικαιοσύνης έχει εν μέρει υποχωρήσει, με ταυτόχρονη συρρίκνωση των δικαιωμάτων των πολιτών.

Η δικηγορία τόσο ως ελεύθερο επάγγελμα, όσο και ως δημόσιο λειτούργημα πλήττεται συνεχώς.

Ο ίδιος, θεωρεί πως όλοι μαζί, χωρίς εξαρτήσεις, φανατισμούς, και ιδεοληψίες, αλλά με σαφή ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και διατύπωση ρεαλιστικών, εφαρμόσιμων προτάσεων, με έμφαση στην αλληλεγγύη, με αποτελεσματικότητα και πάντα με συλλογική δράση πρέπει και μπορούν να βρουν τις απαντήσεις στα προβλήματα ώστε να αναστραφεί η σημερινή κατάσταση.

Βασική προτεραιότητα είναι η ανάκτηση του θεσμικού ρόλου του δικηγόρου. Στο πλαίσιο αυτό ο Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων θα είναι συνεχώς παρών για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των μελών του, να διαφυλάξει την επαγγελματική τους υπόσταση, να αμυνθεί στις φοροεισπρακτικές καταιγίδες, να στέκεται δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη και συνάμα να αναβαθμίσει τον κοινωνικό του ρόλο.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ