Παιδικοί: Στις 20 Αυγούστου τα οριστικά αποτελέσματα

kdap paidikoi

Πριν λίγες μέρες δόθηκαν στη δημοσιότητα τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ του «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2021-2022 και το παράλληλο πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, στη σελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Στις μητέρες – δικαιούχους θα χορηγηθεί voucher αξίας 180 ευρώ ανά μήνα για την κάλυψη του κόστους των βρεφονηπιακών σταθμών της επιλογής τους.

Προϋπόθεση για την επιλογή των δικαιούχων είναι το ετήσιο εισόδημα για το φορολογικό έτος 2020 να μην υπερβαίνει:

Τα 33.000 ευρώ για γονείς με έως δύο παιδιά
Tα 36.000 ευρώ για τρία παιδιά
Tα 39.000 ευρώ για τέσσερα παιδιά και
Τα 42.000 ευρώ για γονείς με πέντε παιδιά και άνω.

Υπενθυμίζεται πως τα voucher για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, φέτος θα συμπεριλαμβάνουν και τις μητέρες που εργάζονται στο Δημόσιο, καθώς εντάχτηκαν 15.000 επιπλέον δικαιούχοι μέσα από την αύξηση του προϋπολογισμού με επιπλέον 30.000.000 ευρώ.

Τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ αναμένονται στις 20 Αυγούστου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το αν δικαιούνται ή όχι την «αξία τοποθέτησης» (voucher), μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr) με τη χρήση των κωδικών Taxisnet.

Τυχόν ενστάσεις υποβάλλονται έως την Τετάρτη 18 Αυγούστου. Τα οριστικά αποτελέσματα για τους δικαιούχους ου voucher θα ανακοινωθούν στις 20 του μηνός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ