Παιδαγωγική ημερίδα από τους Βρεφονηπιοκόμους

APAIDIKOI ST

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας και η Τοπική Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου & Ιονίων Νήσων του ΣΒΕ διοργανώσουν την 9η Παιδαγωγική Ημερίδα με τίτλο «Σύγχρονες Ψυχοπαιδαγωγικές Προσεγγίσεις στην Εφαρμογή της Παιδαγωγικής Πράξης».

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών & του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης & Προσχολικής Αγωγής – Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Δήμου Ιωαννιτών, το Σάββατο 2 Απριλίου 2022, από τις 09:00 έως τις 14:00, στην Αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος / Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία Ιωαννίνων (Λεωφόρος Δωδώνης 4, Ιωάννινα).

Η 9η Παιδαγωγική Ημερίδα απευθύνεται σε παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας, σε ψυχοπαιδαγωγούς, σε ψυχολόγους καθώς και σε άλλους επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα της αγωγής, της εκπαίδευσης και της φροντίδας του μικρού παιδιού, στους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) των αντίστοιχων τμημάτων και σε οποιονδήποτε έχει επιστημονικό ενδιαφέρον για την Προσχολική Αγωγή.

Η παρακολούθηση της Ημερίδας θα είναι ελεύθερη για όλους και θα χορηγηθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης. Δωρεάν στα ταμειακά εντάξει μέλη μας & στους εργαζόμενους του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Δήμου Ιωαννιτών και με μία μικρή οικονομική επιβάρυνση της τάξεως των 5€ στα μη μέλη μας που το επιθυμούν.

Όλα τα μέλη του ΣΒΕ & οι εργαζόμενοι του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. που επιθυμούν την συμμετοχή τους στην Ημερίδα θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική ηλεκτρονική δήλωση, ενώ οι απόφοιτοι Βρεφονηπιοκόμοι Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΤΕ-ΠΕ) μπορούν να εγγραφούν ως μέλη για να παρακολουθήσουν και να λάβουν δωρεάν το πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί υβριδικά, αφού εκτός της δια ζώσης παρακολούθησης στα Ιωάννινα θα υπάρχει δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης, τόσο ζωντανά, όσο και ασύγχρονα σε μεταγενέστερο χρόνο.

Για όλες τις περιπτώσεις, οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως και την Πέμπτη 31/3/2022 στο https://www.syllogos-sve.gr/eggrafi-ekdilosis-sve-2/eggrafes-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ