Παγκόσμια προβολή του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου

dromos podilata

Παγκόσμια τηλεοπτική κάλυψη θα έχει ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας και οι εικόνες της Ελλάδας και του Αγώνα θα προβληθούν και στις πέντε ηπείρους!

Έχουν ήδη συναφθεί συμφωνίες με περισσοτέρους από 45 διεθνείς τηλεοπτικούς σταθμούς και όλη η δράση θα μεταδίδεται σε περισσότερες από 150 χώρες!

Συγκεκριμένα, εικόνα θα λάβουν η Ευρώπη, η Αμερική, η Ασία, η Αφρική και η Ωκεανία, γεγονός που μετατρέπει αυτόματα το Γύρο Ελλάδας σε ένα από τα κορυφαία τηλεοπτικά αθλητικά γεγονότα που έχουν πραγματοποιηθεί στη χώρα μας, εφάμιλλο παγκοσμίων πρωταθλημάτων.

Η Eurovision έχει ετοιμάσει μια σύγχρονη τηλεοπτική παραγωγή που θα διανείμει τη δράση του μεγάλου ποδηλατικού αγώνα και θα αναδείξει τις ομορφιές της Κρήτης κα της ηπειρωτικής Ελλάδας, από όπου θα περάσει το πελοτόν το πενθήμερο της αγωνιστικής δράσης (27/4-1/5), σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και πρακτορεία ειδήσεων του πλανήτη.

Στην Ελλάδα, η EΡΤ Sports θα μεταδίδει ζωντανά τα τελευταία 90 λεπτά για κάθε ένα από τα 5 ετάπ και ο Alpha θα προβάλλει ημίωρη ανασκόπησή τους, κάθε βράδυ από τις 27/4 έως και την Πρωτομαγιά.

Ο Alpha θα μεταδώσει και σε 54’ την ανασκόπηση του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου μετά το τέλος της διοργάνωσης,

Το κατ’ εξοχήν κανάλι της ποδηλασίας, το Eurosport, μέσα από τις δύο συχνότητές του, θα μεταφέρει τη μαγευτική εικόνα σε 54 χώρες της Ευρώπης βάζοντας τον Γύρο της Ελλάδας σε 144 εκατομμύρια νοικοκυριά. Η παραγωγή περιλαμβάνει καθημερινές ημίωρες ανασκοπήσεις των ετάπ και πλήρη ανασκόπηση της διοργάνωσης, με τις καλύτερες στιγμές, δηλώσεις και όμορφα πλάνα, μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωσή του. Για σχεδόν δύο εβδομάδες, δηλαδή, η επιστροφή του ιστορικού αγώνα θα βρεθεί στο επίκεντρο και θα διαφημίσει τη χώρα μας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Περαιτέρω συμφωνίες έχουν εξασφαλιστεί με παγκόσμια δίκτυα, μεταξύ των οποίων τα:

CNBC (στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία και την Αμερική),

SPOTV Pan Asia, (ESPN και ZHIMBO SPORTS στην Κίνα),

Fox Sports (σε Κεντρική Αμερική και Αυστραλία),

BEIN Sports (σε ΗΠΑ, Καναδά, Τουρκία, Μέση Ανατολή και Ασία),

J-SPORTS (Ιαπωνία),

Flow Sports (Καραϊβική),

SONY – Ten sports (Ινδία),

SuperSport (Νότια Αφρική),

Dubai Sports και CNBC (στην περιοχή MENA),

TV5 Monte (Γαλλικό και παγκόσμιο),

Sport TV και Spiler TV (Ουγγαρία),

SPTV (Κροατία),

RTBF (Βέλγιο),

Sport TV (Σλοβενία),

A Bola TV – Benfica TV (Πορτογαλία),

Alpha TV (Φιλανδία),

Prime Tel (Κύπρο).

Εικόνα από τον ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας έχουν ζητήσει και θα λάβουν μόλις ολοκληρωθούν οι συμφωνίες κι άλλοι μεγάλοι διεθνείς ραδιοτηλεοπτικοί φορείς, ενισχύοντας έτσι περαιτέρω τη διεθνή εμβέλεια του εθνικού ποδηλατικού αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ