Π. Κολόκας: Κι όταν σκοντάψεις οφείλεις να τερματίσεις….

KOLOKASΆκρως ενδιαφέρουσα ήταν η συνέντευξη που έδωσε σήμερα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων και τη Βίκυ Μιχέλη ο αντιπεριφερειάρχης Παντελής Κολόκας ο οποίος αυτή τη φορά είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση στη λίστα του Νομού Ιωαννίνων.

Βάζοντας στην άκρη πικρίες και εγωισμούς, δήλωσε έτοιμος για τη μάχη, μάχη που όπως είπε την έχει ανάγκη η πατρίδα.

«Μπαίνω στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου, δεν διεκδικώ απολύτως τίποτα. Πρέπει όλοι μαζί να συμβάλλουμε και να δημιουργηθούν οι συνθήκες ώστε να κυβερνηθεί ο τόπος….Ως άνθρωπος του αθλητισμού έχω μάθει πως ακόμη και όταν σκοντάψεις πρέπει να σηκωθείς και να τερματίσεις. Άφησα στην άκρη το εγώ και δίνουμε την μάχη όλοι εμείς…» ανέφερε μεταξύ των άλλων ο κ. Κολόκας.

Υπογράμμισε δε πως η κεντροδεξιά είναι αυτή που μπορεί να εγγυηθεί την ευρωπαική προοπτική της χώρας ενώ τόνισε ότι η εντολή του λαού προς όλους είναι συνεργασία ώστε να αρθούν τα αδιέξοδα.

Η παρουσία του Παντελή Κολόκα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και της Νατάσσας Τύρου, που προέρχεται από τη Δημοκρατική Συμμαχία, σίγουρα δίνουν αέρα ανανέωσης και προσθέτουν πολλά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ