Π. Κολόκας: Χρειάζονται κοινοί αλλά έντιμοι…

KOLOKASΜία ρήση του Κωνσταντίνου Καραμανλή χρησιμοποιεί ο Παντελής Κολόκας, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook με την οποία στέλνει ένα σαφές μήνυμα, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 6ης Μαίου.

Ο Παντελής Κολόκας, από τα νέα πρόσωπα στην τοπική πολιτική σκηνή, με ιδέες, θέσεις και προτάσεις κι έναν λόγο που διαφέρει από όσους ακούγονται σήμερα, δεν περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Η απόφαση αυτή ενόχλησε πολλούς… Κι ενόχλησε γιατί την ώρα που τα κόμματα υπόσχονται ανανέωση κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να αποδείξουν πως δεν το εννοούν κιόλας. Και στην περίπτωση του ψηφοδελτίου του Νομού Ιωαννίνων αυτό συνέβη με εντελώς άκομψο τρόπο.

Μία βδομάδα περίπου πριν πέσει η προεκλογική αυλαία ο Παντελής Κολόκας με μία φράση που χρησιμοποίησε χρόνια πριν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δείχνει ποιος πραγματικά είναι και ποια είναι η άποψή του για την πολιτική.

“Εκεί που υπάρχει υγειές δημοκρατικό κλίμα δε χρειάζονται άνδρες ισχυροί. Λειτουργεί ομαλά το πολίτευμα και με κοινούς, αλλά έντιμους ανθρώπους”.

Και είναι άκρως επίκαιρη η φράση στη σημερινή εποχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ