Ούτε λέξη για το κύρος της Δωδώνης….

dodoni1Ούτε μία λέξη δεν βρήκε να πει η Διοίκηση της Δωδώνης, μετά την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ σχετικά με την επιβολή προστίμου για μη κανονικά τρόφιμα. Το πρόβλημα εντοπίστηκε στο γαλοτύρι, το οποίο περιείχε και ίχνη αγελαδινού γάλακτος, ενώ ως προιόν ονομασίας προέλευσης δεν έπρεπε. Φυσικά αυτό γίνεται σαφές από μία δεύτερη ανάγνωση και μία μικρή αναζήτηση όρων και στοιχείων.

Μικρό το κακό, μπορεί να πει ο καθένας….

Το σημαντικό είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει το θέμα η Διοίκηση της Δωδώνης, τα μέλη της οποίας πληρώνονται αρκετά καλά για να βρίσκονται σε αυτή τη θέση. Για να υπερασπίζονται δηλαδή τα συμφέροντα της μονάδας.

Η διοίκηση της Δωδώνης λοιπόν δεν κατάφερε να κάνει ούτε μία ανακοίνωση δύο σειρών, για να υπερασπιστεί το κύρος της, τα προιόντα της, την ποιότητά τους. Αν μη τι άλλο δεν έδειξε ούτε τον παραμικρό σεβασμό στον καταναλωτή που στηρίζει τη γαλακτοβιομηχανία.

Ας κριθεί λοιπόν για την στάση της….

Αυτό που δεν έκανε η διοίκηση της Δωδώνης, σε μία τόσο ευαίσθητη χρονικά στιγμή για το μέλλον της επιχείρησης, μπορούσε να το κάνει το σωματείο εργαζομένων. Όπως συχνά πράττει όταν πρόκειται για ιδιοκτησιακό καθεστώς να τοποθετείται με ανακοινώσεις, μπορούσε και στην συγκεκριμένη περίπτωση να υπερασπιστεί την αξιοπιστία και την ποιότητα των προιόντων, αφού και την εμπειρία έχει και την τεχνογνωσία και την επιστημονική κατάρτιση.

Για τους υπόλοιπους μετόχους, τις Ενώσεις δηλαδή δεν αναφέρουμε τίποτα, καθώς είναι απασχολημένες με πιο σοβαρά ζητήματα. Αναζητούν ακόμη τον σύμβουλο για την εξαγορά της γαλακτοβιομηχανίας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ