Ουδέν νεότερο για τις τιμές από τη διοίκηση της Δωδώνης

DODONI9Από βδομάδα σε βδομάδα κι από συνεδρίαση σε συνεδρίαση μετατίθενται οι αποφάσεις για το πριμ και τις τιμές στο γάλα που παραδίδουν οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου στη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη.

Στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης αναμένονται οι αποφάσεις, τις οποίες περιμένουν με αγωνία κι ανησυχία οι κτηνοτρόφοι της περιοχής.

Στην συνάντηση της Δευτέρας (7 Ιανουαρίου) μεταξύ εκπροσώπων της διοίκησης και 15 περίπου κτηνοτρόφων, μελών του Πανηπειρωτικού Συνεταιρισμού Κτηνοτρόφων Δωδώνη, η συζήτηση περιορίστηκε στην κατάθεση των αιτημάτων των παραγωγών τα οποία αφορούν την καταβολή του περσινού πριμ, τον καθορισμό καλύτερων τιμών και τις προκαταβολές.

«Η Διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας δεν δεσμεύτηκε για κανένα από τα αιτήματά μας», αναφέρει ο Πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συνεταιρισμού Κτηνοτρόφων Δωδώνη, κ. Χρήστος Βαγγέλης που συμμετείχε στην συνάντηση.

Και προσθέτει: «Μας άκουσαν και εν συνεχεία μας ενημέρωσαν ότι την ερχόμενη εβδομάδα που θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. της εταιρείας, θα συζητήσουν και για την νέα τιμολογιακή πολιτική. Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ