«Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο…» από την Εφορεία Αρχαιοτήτων

arta eforia

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας συμμετέχει στον ψηφιακό εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (25-27 Σεπτεμβρίου 2020), το θέμα των οποίων για τη φετινή χρονιά είναι «Πολιτιστική Κληρονομιά και Εκπαίδευση- η δια βίου μάθηση».

Στο πλαίσιο αυτό, η Εφορεία επιθυμεί να δημιουργήσει από κοινού με τους Αρτινούς την ψηφιακή έκθεση φωτογραφίας με τίτλο:

«Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο…»,

Για το σκοπό αυτό, όσοι Αρτινοί φίλοι αλλά και σχολικές μονάδες επιθυμούν, να αποστείλουν φωτογραφίες από το προσωπικό τους αρχείο ή από το αρχείο των σχολείων, στις οποίες θα απεικονίζονται σχολικά κτίρια, αίθουσες, δραστηριότητες και μαθητές της Άρτας παλαιότερων δεκαετιών και οι οποίες θα αποτελέσουν το υλικό της ψηφιακής αυτής έκθεσης.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε ψηφιακή μορφή και θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή με μήνυμα (inbox) στη σελίδα του facebook του Αρχαιολογικού Μουσείου Άρτας έως τις 20.09.2020.

Σε περίπτωση που το υλικό δεν είναι ψηφιοποιημένο, το έντυπο θα πρέπει να παραδίδεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας, κατόπιν επικοινωνίας με τον κ. Κωνσταντίνο Υψηλό (τηλ. 26810 71700, 21191),.

Το φωτογραφικό υλικό θα πρέπει να συνοδεύεται από το ονοματεπώνυμο του κατόχου (ώστε να γίνεται η αναφορά της προέλευσης), τη σχολική μονάδα, το έτος λήψης της φωτογραφίας, το είδος των απεικονιζόμενων δραστηριοτήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ