Όταν δεν έρχονται οι Υπουργοί από την Αθήνα…

gerov tsirog

gerov tsirog

Όταν δεν έρχονται οι Υπουργοί στην Άρτα πηγαίνει ο Δήμαρχος στην Αθήνα… Βδομάδα παρά βδομάδα βέβαια, κάποιο από τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης βρίσκεται στην περιοχή της Άρτας καθότι το ενδιαφέρον για την ιδιαίτερη πατρίδα του πρωθυπουργού είναι έντονο… Απομένει βέβαια να μετατραπεί και σε έργο, χειροπιαστό..

Αυτό όμως δεν κρίνεται αρκετό κι έτσι ο δήμαρχος της πόλης αναγκάζεται να ταξιδεύει στην Αθήνα για να δει τους Υπουργούς. Ακόμη και την συμπατριώτισσά του και βουλευτή του Νομού Όλγα Γεροβασίλη!!

Όπως λοιπόν ανακοινώθηκε από τον Δήμο, ο κ. Τσιρογιάννης συναντήθηκε στην Αθήνα με την Όλγα Γεροβασίλη προκειμένου να την ενημερώσει για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την ίδρυση Πανεπιστημιακής Γεωπονικής Σχολής με έδρα την Άρτα.

Ο Δήμαρχος είδε ακόμη τον κ. Χαρίτση με τον οποίο συζήτησαν διάφορα θέματα αξιοποίησης του ΕΣΠΑ αλλά και τον Υφυπουργό Αθλητισμό Γιώργο Βασιλειάδη, με τον οποίο συζήτησαν την χρηματοδότηση αθλητικών υποδομών.

Οι υψηλές συναντήσεις της Αθήνας, προφανώς έγιναν πριν τις δημαιρεσίες και το πατατράκ με την αδυναμία εκλογής προέδρου, για την οποία δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση!

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ