Οστά ζώου αυτά που βρέθηκαν στην Πρέβεζα

FAROSΦως στο μυστήριο της Πρέβεζας έπεσε τελικά από την εξέταση του Ιατροδικαστή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη. Στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας στην ακτή του Φάρου Πρέβεζας εντοπίστηκαν οστά.

Τόσο οι κάτοικοι της περιοχής όσο και το Λιμενικό που έσπευσε στο σημείο αποκόμισε την εικόνα ότι πρόκειται για οστά ανθρώπινου χεριού, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην περιοχή.

Η έρευνα στην γύρω περιοχή συνεχίστηκε ενώ η αστυνομία εξέταζε φακέλους ατόμων που είχαν εξαφανιστεί τους τελευταίους μήνες.

Τα οστά μεταφέρθηκαν στο Εργαστήρι Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και η εξέταση που έγινε από τον έμπειρο ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη φώτισε πλήρως την υπόθεση, η οποία τελικά δεν έχει ίχνος μυστηρίου.

Όπως είπε ο κ. Βουγιουκλάκης στο Epiruspost.gr πρόκειται για οστά ζώου και όχι ανθρώπου, ενώ με την συνέχιση της έρευνας θα ταυτοποιήσει και για τι ζώο πρόκειται.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά όπου κάτοικοι ή ακόμη και αρχές μπερδεύονται από μια τέτοια εικόνα. Στο παρελθόν είχαν μεταφερθεί στο Εργαστήρι Ιατροδικαστικής οστά που αρχικά αποδίδονταν σε άνθρωπο, όμως από την έρευνα προέκυψε ότι επρόκειτο για κόκκαλα μικρής αρκούδας.

Το μυστήριο της Πρέβεζας λοιπόν λύθηκε και μαζί παίρνουν τέλος και τα σενάρια που φούντωσαν τις μέρες αυτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ