Ως τα μέσα Νοεμβρίου οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ- Στόχος η βουλευτική έδρα στο Νομό Ιωαννίνων

spiropoulos ioannina

Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής θα έχει ανακοινώσει τον βασικό κορμό των ψηφοδελτίων για τις εθνικές εκλογές. Η διαδικασία είναι σε πλήρη εξέλιξη με την αρμόδια επιτροπή της οποίας ηγείται ο Βαγγέλης Αργύρης να έχει ολοκληρώσει ήδη έναν μεγάλο όγκο δουλειάς.

Όπως δήλωσε από τα Γιάννινα ο Γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος ο οποίος συμπλήρωσε πως στόχος στην περιοχή είναι να κερδίσει βουλευτική έδρα στο Νομό Ιωαννίνων.

«Το πολύ ως τα μέσα Νοεμβρίου θα έχει ανακοινωθεί το μεγάλο μέρος των ψηφοδελτίων. Θα μείνουν ορισμένα κενά ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε προσθήκες στη συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω  τον Βαγγέλη Αργύρη γιατί δίνει μάχη ώστε να έχουμε τα καλύτερα ψηφοδέλτια που θα συνδυάζουν την ανανέωση με την εμπειρία. Τα ψηφοδέλτιά μας θα αποτυπώνουν την ανανέωση και όχι μόνο την ηλικιακή και είμαστε σίγουροι ότι θα επανέλθει και η βουλευτική έδρα στο Νομό Ιωαννίνων» τόνισε ο κ. Σπυρόπουλος.

Το ΠΑΣΟΚ, το επόμενο διάστημα θα ανοίξει τις διαδικασίες και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η αυτοδιοίκηση εξακολουθεί να παραμένει ένας προνομιακός χώρος για το κόμμα. Την επιρροή που θα έχει θα προσπαθήσει να επεκτείνει και μέσα από συνεργασίες.

«Η λογική των χρισμάτων δεν συνάδει με τις σύγχρονες συνθήκες… Είναι μία παλαιοκομματική αντίληψη… Εμείς θα στηρίξουμε όσους μπορούν να λύνουν προβλήματα στην αυτοδιοίκηση» ανέφερε ο κ. Σπυρόπουλος και συμπλήρωσε ότι τα τελευταία χρόνια και στην Ήπειρο υπάρχουν παθογένειες.

Όσο για ενδεχόμενες συνεργασίες στο χώρο της αυτοδιοίκησης είναι κάτι που μένει ανοιχτό. Όπως είπε ο κ. Σπυρόπουλος το πρώτο ζητούμενο είναι να αλλάξει σελίδα ο τόπος.

«Οι άνθρωποι στην αυτοδιοίκηση συνεργάζονται μεταξύ τους… Το ΠΑΣΟΚ έχει μία αυτόνομη πορεία.. Σέβεται όμως και την αυτόνομη πορεία των αυτοδιοικητικών παρατάξεων. Θα υπάρξει διαβούλευση και στόχος είναι να υπάρξει ανατροπή του σκηνικού που επικρατεί σήμερα στην Ήπειρο», υπογράμμισε στις δηλώσεις του.

Νωρίτερα ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ είχε ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση επικεντρώνοντας στα ενεργειακά που αποτέλεσε και το κεντρικό θέμα εκδήλωσης που έγινε στα Γιάννινα. Τόνισε ότι αυτά που κάνει η κυβέρνηση είναι πολύ λίγα και συμπλήρωσε ότι ο χειμώνας θα είναι πολύ δύσκολος για τους πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ