Ορκίστηκαν οι νέοι στο Δήμο Σουλίου

orkomosia_souli1

Παρουσία των τοπικών αρχών, εκπροσώπων φορέων και πολιτών έγινε η ορκωμοσία του νέου δημάρχου, του δημοτικού συμβουλίου και των κοινοτικών συμβούλων στο Δήμο Σουλίου.

Η Σταυρούλα Μπραίμη, μετά από εννέα χρόνια κι αφού έχει εκλεγεί περιφερειακή σύμβουλος παραδίδει την σκυτάλη στον Γιάννη Καραγιάννη που εξελέγη δήμαρχος για πρώτη φορά στις εκλογές του Ιουνίου.

Η απερχόμενη δήμαρχος αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει στην περιοχή μέσα σε δύσκολες οικονομικά συνθήκες, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους εργαζόμενους στο δήμο.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • orkomosia souli1

Ο νέος δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης τόνισε ότι κατά τη νέα θητεία θα επικρατήσει το πνεύμα συμμετοχικότητας και της διαβούλευσης σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης. «Θα επιδιώξουμε τη συνεργασία και την υλοποίηση ότι καλού υπάρχει στα προεκλογικά προγράμματα όλων των παρατάξεων» σημείωσε και απηύθυνε κάλεσμα εργατικότητας με επίκεντρο τους κατοίκους της περιοχής.

Στην τελετή ορκωμοσίας παρέστησαν οι βουλευτές του Νομού Βασίλης Γιόγιακας και Μάριος Κάτσης, οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας, Φιλιατών και Πάργας, Περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ