Ορίζοντες Ηπείρου: Ολομέτωπη επίθεση για την εκπροσώπηση στην ΕΝΠΕ

stefos perifereiako

Με μία σκληρή ανακοίνωση η παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» τοποθετείται στην πριμοδότηση των παρατάξεων Στέφου και Ζούμπα από την Περιφερειακή Αρχή προκειμένου να πετύχουν την εκλογή αντιπροσώπων στην Γενική Συνέλευση της ΕΝΠΕ.

Όπως καταδείχθηκε στην ψηφοφορία που έγινε στο Περιφερειακό Συμβούλιο από την πλειοψηφούσα παράταξη «στηρίχθηκαν» και ο Γιάννης Στέφος και ο Στέφανος Ζούμπας προκειμένου να εξασφαλίσουν την εκλογή τους.

Οι «Ορίζοντες Ηπείρου» χρησιμοποιούν πολύ σκληρή γλώσσα για να καταφερθεί τόσο εναντίον της Περιφερειακής Αρχής όσο και των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

Χωρίς τσίπα και ντροπή η παράταξη Καχριμάνη  «εξαγόρασε» τους εκπρόσωπους στη γενική συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος κ. Στέφο   “Κοινό των Ηπειρωτών” και κ. Ζούμπα “Ήπειρος Όλον”.

Στην διαδικασία των εκλογών τέσσερις  περιφερειακοί σύμβουλοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο της  παράταξης  Καχριμάνη  ΝΔ, ψήφισαν τους περιφερειακούς συμβούλους Ζούμπα  του ΠΑΣΟΚ και Στέφο του ΣΥΡΙΖΑ ώστε  να εκλεγούν  αντιπρόσωποι στο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, φυσικά αυτά δεν γίνονται από την πλευρά του περιφερειάρχη χωρίς ανταλλάγματα.

Η στήριξη από τον Καχριμάνη στις παρατάξεις των Στέφου και Ζούμπα αντίστοιχα, δεν μας ξαφνιάζει.

Τα ίδια και χειρότερα γίνονται χρόνια τώρα στην περιφέρεια Ηπείρου η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση σε επίπεδο ανάπτυξης και από τις πρώτες σε διαφθορά.

Προεκλογικά  η παράταξή μας  «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ»  τα είχε τονίσει ότι οι κομματικές υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ πατρονάρονται από το μέγαρο της πλατείας  αλλά δυστυχώς τα συμφέροντα ήταν μεγάλα και υπερίσχυσαν .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ