Οριστική λύση για την ύδρευση της Καμπής Άρτας

kapi idreusi

Την Κοινότητα Καμπής επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων Σωτήρη Χρηστούλη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Μπουκουβάλα, τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Ζέρβα, τον Πρόεδρο της Κοινότητας, Απόστολο Λάκκα και Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΑ, Βασίλη Κρανιώτη και τον Προϊστάμενο Νίκο Τριανταφυλλάκη, προκειμένου να θέσει σε λειτουργία την νέα γεώτρηση  για την υδροδότηση του οικισμού της Καμπής.

Η νέα γεώτρηση που κατασκευάστηκε, από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, έχει στόχο τον εμπλουτισμό του δικτύου ύδρευσης και την επάρκεια του πόσιμου νερού για τους κατοίκους της περιοχή, ενώ στοιχεία με τη ανάλυση του νερού βρίσκονται αναρτημένα στη επίσημη ιστοσελίδα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης  Άρτας www.deya-artas.gr.

Η συγκεκριμένη εργολαβία αφορούσε την ανόρυξη νέας υδρευτικής γεώτρησης στην Καμπή, με στόχο τον εμπλουτισμό του δικτύου ύδρευσης και την επάρκεια του πόσιμου νερού στην κοινότητα, αλλά και αντικατάσταση της υφιστάμενης αβαθούς γεώτρησης που εξαιτίας της παλαιότητας της, αντιμετώπιζε προβλήματα ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, όπως η θολότητα του νερού.

Το συνολικό βάθος της γεώτρησης είναι 120μ., η παροχή είναι 110m3/h και η δαπάνη ανέρχεται στο πόσο των 120.000 ευρώ, πόσο το οποίο καλύφθηκε από ιδίους πόρους της Δ.Ε.Υ.Α. Άρτας.

«Ολοκληρώσαμε και παραδώσαμε για την περιοχή της Καμπής ένα έργο μεγάλης σπουδαιότητας καθώς με τη νέα γεώτρηση, δίνουμε  οριστική λύση στην επάρκεια και στην ποιότητα του νερού στην περιοχή της Καμπής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τας στελέχη της ΔΕΥΑ  Άρτας όσο και το ΙΓΜΕ για την πολύτιμη συνεργασία τους» ανέφερε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ