Οργή του Δήμου Ζαγορίου για το κλείσιμο της Πειραιώς στη Λ. Γράμμου

dimarxeio zagoriou

Λουκέτο κατεβάζει η Τράπεζα Πειραιώς στο κατάστημα που λειτουργούσε στη Λεωφόρο Γράμμου και ήταν το πιο κοντινό για τους κατοίκους του Πωγωνίου, της Κόνιτσας και του Ζαγορίου, αλλά και για τους ίδιους τους δήμους.

Η πρώτη έντονη αντίδραση για το κλείσιμο της Τράπεζας έρχεται από τον Δήμο Ζαγορίου.

Στην επιστολή που απευθύνει προς την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς αναφέρει:

«Ως Δήμος από την αρχή της λειτουργίας μας συνεργαζόμαστε απρόσκοπτα με την Τράπεζα Πειραιώς και ειδικά με το Κατάστημα της Λεωφόρου Γράμμου το οποίο λόγω και της γεωγραφικής του Θέσης παρείχε άμεση και αξιόπιστη υποστήριξη στις Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου μας. Επιπλέον σας κάνουμε γνωστό ότι η πλειοψηφία των μόνιμων κατοίκων του Δήμου μας είναι άνθρωποι ηλικιωμένοι που δεν έχουν τη δυνατότητα χρήσης των ηλεκτρονικών συστημάτων τη Τράπεζας και εξυπηρετούνται ως επί το πλείστον από το εν λόγω Κατάστημα.

Επίσης οι πολλές επιχειρήσεις ιδιαίτερα στον Τομέα του Τουρισμού που δραστηριοποιούνται στην περιοχή χάνουν ένα σημαντικό σημείο εξυπηρέτησης τους που τους διευκόλυνε σημαντικότατα στη γρήγορη διεκπεραίωση των συναλλαγών και των αιτημάτων τους. Ο Δήμος μας μετά την γνωστοποίηση της απόφασης σας για το κλείσιμο του Καταστήματος δέχεται καθημερινά παράπονα εκ μέρους των Δημοτών μας για να αντιδράσει με ότι μέσα διαθέτουμε στην υλοποίηση της απόφασή σας αυτής.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να επαναξιολογήσετε και να ανακαλέσετε την λανθασμένη απόφασή σας για το κλείσιμο του Καταστήματος της Λεωφόρου Γράμμου. Αρκετά απαξιώθηκε η επαρχία με το κλείσιμο όλων των επαρχιακών Καταστημάτων εκτός της πόλης των Ιωαννίνων. Ας παραμείνουν τουλάχιστον τα Περιφερειακά της Πόλης ως μια ένδειξη σεβασμού των πελατών από τις γύρω περιοχές που επί τόσα χρόνια στηρίζουν την Τράπεζα.

Ως Δήμος δεν έχουμε άλλη δυνατότητα διαμαρτυρίας και απομένει εφόσον υλοποιήσετε την απόφασή σας να φροντίσουμε να μεταφέρουμε την συνεργασία μας σε κάποια άλλη Τράπεζα (και είναι αρκετές), που άνοιξαν και διατηρούν Καταστήματα στην περιοχή μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ