Οργή του Δήμου για Κτηματική και ΟΛΗΓ

podilatodromos drepano

Την οργή του Δήμου Ηγουμενίτσας προκάλεσε η ενέργεια της Κτηματικής να βάλει φρένο στην κατασκευή του ποδηλατόδρομου προς το Δρέπανο.

Κτηματική και ΟΛΗΓ κάλεσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο να σταματήσει την εκτέλεση του έργου, γεγονός που καταδικάζει το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνο ψήφισμά του.

Συγκεκριμένα το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από την σχετική συζήτηση που έγινε:

-Καταδικάζει απερίφραστα τις πράξεις της Κτηματικής Υπηρεσίας Θεσπρωτίας και της Διοίκησης της ΟΛΗΓ Α.Ε. οι οποίοι με πρόσχημα την μη νομιμότητα του δρόμου Ηγουμενίτσας – Δρεπάνου, ζητούν την αναστολή των εργασιών κατασκευής του ποδηλατοδρόμου προς το Δρέπανο. Ενός έργου που κατασκευάζεται έχοντας όλες τις αδειοδοτήσεις, πάνω σε έναν νομίμως κατασκευασμένο προ 50ετίας δρόμο.

-Καταδικάζει τις πράξεις της Κτηματικής Υπηρεσίας Θεσπρωτίας και της Διοίκησης της ΟΛΗΓ Α.Ε. με τις οποίες αμφισβητεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Δρέπανο, καθώς και τη δυνατότητα του Δήμου να δημοπρατήσει τα καταστήματα ιδιοκτησίας του.

-Δηλώνει ότι ο Δήμος θα προχωρήσει στην ολοκλήρωση του έργου, το οποίο η τοπική κοινωνία περιμένει με ανυπομονησία και το οποίο θα συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων καθώς και την ασφαλή μετάβαση στην παραλία του Δρεπάνου.

-Δηλώνει ότι ο Δήμος θα προχωρήσει στη δημοπράτηση των καταστημάτων ιδιοκτησίας του στο Δρέπανο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ