Οργή αστυνομικών για τις μετακινήσεις στη Λέσβο!

OPKE1

Οργή και αγανάκτηση στους αστυνομικούς της Ηπείρου προκαλεί η διαταγή του Αρχηγείου για στελέχωση της ΟΠΚΕ με δέκα άτομα προκειμένου να αποσπαστεί για έναν μήνα στη Λέσβο!

Η μετάβαση μάλιστα θα γίνει με δύο οχήματα εν μέσω της πανδημίας… «Το Αρχηγείο θεωρεί ότι οι αστυνομικοί έχουν ανοσία» αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τέσσερις Ενώσεις Αστυνομικών της Ηπείρου.

Υπογραμμίζουν δε ότι για όλη την επικράτεια προβλέπεται να  επιβαίνουν τέσσερα άτομα στα αυτοκίνητα, κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση της Ηπείρου όπου καλούνται να ταξιδέψουν πέντε άτομα σε κάθε όχημα, από διαφορετικές μάλιστα διευθύνσεις τη στιγμή που  βρίσκονται 21 Αστυνομικοί  από υπηρεσίες της Ηπείρου σε καραντίνα.

Επισημαίνεται δε με έμφαση ότι πέρασαν μόλις δύο μήνες από την προηγούμενη απόσπαση των δυνάμεων της ΟΠΚΕ Ηπείρου παρόλα αυτά αστυνομικοί της περιοχής υποχρεώνονται και πάλι σε μετακίνηση.

Οι Ενώσεις Αστυνομικών της Ηπείρου απευθύνονται στο Αρχηγείο ζητώντας συγκεκριμένες ενέργειες για όσους επανέρχονται από τις αποσπάσεις ώστε να αποτραπεί η μετάδοση της  πανδημίας και μέτρα στα γραφεία που έρχονται σε επαφή με τους πολίτες όπως και στα υπηρεσιακά οχήματα που μεταφέρουν κρατούμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ