Ορατότης μηδέν… Καθυστέρηση πτήσεων, αναβολή εκδηλώσεων, μετ’ εμποδίων η Διάσκεψη Αδριατικής

aduomixli2

aduomixli2

Κλειστόν και πάλι… Ο λόγος για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, που για μία ακόμη φορά, έφερε τα πάνω κάτω σε εκδηλώσεις, επισκέψεις επισήμων αλλά και στην Διάσκεψη των Προέδρων Κοινοβουλίων Αδριατικής και Ιονίου που γίνεται στην πόλη.

Η ομίχλη και σήμερα πυκνή σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο. Μάλιστα οι καιρικές συνθήκες είναι χειρότερες από τις χθεσινές, όπου και πάλι ανέκυψαν προβλήματα και καθυστερήσεις στην άφιξη του υπουργού Ναυτιλίας.

aduomixli

Σήμερα με την πρωινή πτήση αναμένονταν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής Νίκος Βούτσης και ο Υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης ώστε να κάνουν και την έναρξη εργασιών της Συνόδου.. Μόνο που κάτι τέτοιο δεν συνέβη και είναι άγνωστο αν καταστεί εφικτή η έλευσή τους στην διάρκεια της ημέρας.

Εξ αιτίας αδυναμίας εκτέλεσης της πτήσης αναβλήθηκε η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων για τα κόκκινα δάνεια.

Οι καιρικές συνθήκες πάντως αναδεικνύουν για μία ακόμη φορά τα προβλήματα του αεροδρομίου Ιωαννίνων, τα οποία δεν μπορούν να λύσουν ούτε η μετακίνηση στο νέο… υπερσύγχρονο πύργο, ούτε τα έργα αναβάθμισης..

Βέβαια στην παρούσα περίπτωση, όφειλαν να είχαν προγραμματίσει καλύτερα το ταξίδι τους στα Γιάννινα πρόεδρος της Βουλής και υπουργός, καθώς αυτά τα προβλήματα είναι γνωστά και συνηθισμένα για τα Γιάννινα..

Στην πόλη πάντως βρίσκονται πρόεδροι κοινοβουλίων χωρών της Αδριατικής και των Βαλκανίων…

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ