Ομπρέλες, ξαπλώστρες και αποστάσεις στις παραλίες της Ηπείρου! Ελπίδα αλλά και αβεβαιότητα..

PARALIA_M1

ΦΩΤΟ- Πρώτο Σαββατοκύριακο όπου οι μετακινήσεις από Νομό σε Νομό είναι ελεύθερες.. Και παρότι ο καιρός δεν είναι εξίσου καλοκαιρινός με το προηγούμενο, οι παραλίες αρχίζουν σιγά σιγά να έχουν την τιμητική τους! Η εικόνα στα παραθαλάσσια της Ηπείρου διαφορετική… Ομπρέλες και ξαπλώστρες στήθηκαν και φυσικά οι απαιτούμενες αποστάσεις να τηρούνται στο ακέραιο! Η εικόνα των προηγούμενων καλοκαιριών, όπου μέρες με πολύ κόσμο γινόταν το αδιαχώρητο είναι σίγουρο ότι φέτος δεν θα υπάρξει. Τα παράλια της Πρέβεζας και της Θεσπρωτίας αρχίζουν σιγά σιγά να ζωντανεύουν. Τα καταστήματα ετοιμάζονται για την επαναλειτουργία και όλοι ελπίζουν!

Η θερινή σεζόν στην Ήπειρο είναι περιορισμένη. Κατά κανόνα δεν έχει την διάρκεια των έξι μηνών που συμβαίνει στα νησιά του Αιγαίου ή την Κρήτη.

Η εσωτερική κίνηση κορυφώνεται τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και σ’ αυτή ελπίζουν κυρίως οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον τουρισμό.

Φυσικά δεν αρκεί για να καλύψει την τεράστια ζημιά που έχει προκληθεί εξ αιτίας της πανδημίας.

Όμως όλοι γνωρίζουν ότι η υφήλιος είναι αντιμέτωπη με μία πρωτόγνωρη κατάσταση και την αβεβαιότητα που προκαλεί η πιθανότητα για ένα κύμα τους επόμενους μήνες.

Προς το παρόν ετοιμάζονται για την τουριστική σεζόν. Με όσα προβλέπονται από τις διατάξεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ