Στην πυρά παρέδωσαν άγνωστοι τη Γωνιά Ανακύκλωσης αλλά και κάδους απορριμμάτων στην πλατεία του Κατσικά.
Έδρασαν πριν τα ξημερώματα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, η οποία έχει εντείνει την παρουσία της στην περιοχή.
Δεν είναι η πρώτη φορά όπου σημειώνονται βανδαλισμοί στην περιοχή, με την διαφορά ότι τώρα είναι εκτεταμένοι.
Η Γωνιά Ανακύκλωσης είχε βανδαλιστεί πριν καλά καλά τεθεί σε λειτουργία. Αυτή την φορά καταστράφηκε ολοσχερώς. Αν ο δήμος μέχρι τώρα αναζητούσε τρόπο για την αποκατάσταση των ζημιών, στο εξής θα πρέπει να την απομακρύνει και να την αντικαταστήσει με νέα, αφού το έργο ακόμη δεν έχει παραληφθεί στο σύνολό του.
Ή θα πρέπει να εγκαταλείψει την προσπάθεια επέκτασης της ανακύκλωσης στην περιοχή καθώς φαίνεται ότι η δημόσια περιουσία δεν τυγχάνει ούτε στοιχειώδους σεβασμού.
Εκτός από την Γωνιά Ανακύκλωσης στην πυρά παραδόθηκαν και οι κάδοι απορριμμάτων που βρίσκονται σε απόσταση λίγων μέτρων.
Βανδαλισμούς και μάλιστα επανειλημμένα έχει υποστεί και η παιδική χαρά στον Κατσικά ενώ στο παρελθόν, πιθανότατα η ίδια ομάδα, είχε βάλει φωτιά και στον χώρο αυτό.
Μέχρι στιγμής επίσημη αντίδραση από τον Δήμο Ιωαννιτών δεν υπάρχει. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αντιμετωπιστούν φαινόμενα βανδαλισμού τα οποία αυξάνονται..