Ολομέτωπη επίθεση για ΔΗΑΝΕΤΑΙ, κριτική για ΟΑΣΗ

aaoasi

aaoasi

Σκληρή κριτική στη Δημοτική Αρχή, ασκεί η παράταξη “Γιάννινα, Πολίτες για την Ανατροπή” με αφορμή την αλλαγή διοίκησης στη ΔΗΑΝΕΤΑΙ. Όπως σημειώνει η παράταξη του Λάζαρου Νάτση, η επιχείρηση είχε και έχει αποκλειστικό εισπρακτικό χαρακτήρα μισθωμάτων και εξόφλησης ρυθμισμένων οφειλών της αμαρτωλής εποχής Γκόντα.

Η Δημοτική αρχή οφείλει να κάνει και την αυτοκριτική της.

– Πέτυχε τους στόχους της με τους όρους διατίμησης των βασικών προϊόντων στην ΟΑΣΗ;

-Υπάρχει ισόρροπη λειτουργία καφετέριας και εστιατορίου στην επιχείρηση;

– Γιατί δεν προχώρησε σε καμία πρωτοβουλία πέραν την πληρωμής ΙΚΑ και ΔΟΥ;

-Η επιχείρηση δυστυχώς δεν έχει αναλάβει καμία ουσιαστική πρωτοβουλία παρόλο που τα ρευστά της διαθέσιμα είναι σχεδόν €250.000.

“Η αλλαγή προσώπων στο Δ.Σ. της ΔΗΑΝΕΤΑΙ οφείλει να σηματοδοτήσει και αλλαγή πολιτικής και στρατηγικής από την επιχείρηση. Ειδάλλως θα φτάσουμε το 2019 να σχολιάζουμε την επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης των €400.000 ρευστών διαθεσίμων…

Θεωρούμε ότι οποιαδήποτε αμοιβή, αποζημίωση κ.λ.π. μέλους του Δ.Σ, ή Γενικού Διευθυντή σε μια επιχείρηση που δεν ασκεί ουσιαστική δραστηριότητα και δεν έχει προσωπικό αποσκοπεί σε πελατειακές λογικές.

Η Δημοτική Αρχή έχει μπει για τα καλά σε προεκλογική περίοδο και μας το θυμίζει πια με τις μετακινήσεις ή μη προσώπων ενώ δημιουργεί ταυτοχρόνως οικονομικά «μαξιλαράκια» για τη τελευταία και προεκλογική χρονιά. Η ταχτική τέσσερα χρόνια σκέφτομαι και ένα πράττω είναι εις βάρος των δημοτών.

Η μόνη πρόταση η οποία και υιοθετήθηκε από το Δ.Σ. της επιχείρησης για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στο κτίριο της ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ έγινε από τη παράταξή μας.

Από τη θέση των αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ θα συνεχίσουμε να ασκούμε αυστηρό έλεγχο και να ζητάμε την ενεργοποίηση της εταιρείας τόσο στο ζήτημα της ενεργειακής εξοικονόμησης, όσο και της διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας του Δήμου και της επιχείρησης και όχι απλά της εκμίσθωσής της” επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ