Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τα 30 χιλιόμετρα του Ioannina Lake Run

giros limnis17

Μετά το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο που δημοσιεύθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στις 13/08/2021 για τους αγώνες εκτός σταδίου, από τους διοργανωτές έγινε γνωστό ότι έχει καλυφθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων στον αγώνα των 30 χλμ. του Ioannina Lake Run την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 και ως εκ τούτου δε γίνονται δεκτές άλλες εγγραφές.

Ανοιχτές παραμένουν οι εγγραφές για τους αγώνες δρόμου των 10 χλμ. και των 5 χλμ., που θα διεξαχθούν το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 έως και την κάλυψη των ελάχιστων συμμετοχών που απομένουν.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η διεξαγωγή του Virtual Lake Run 2021 για όσους δε θα μπορέσουν να συμμετέχουν με φυσική παρουσία στο Ioannina Lake Run, ωστόσο επιθυμούν να τρέξουν «εικονικά» και να παραλάβουν ταχυδρομικώς το πλήρες πακέτο συμμετοχής τους.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ioannina Lake Run εκφράζει τις ευχαριστίες της για το μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή και στη φετινή διοργάνωση, ωστόσο είμαστε αναγκασμένοι να πειθαρχήσουμε στις αποφάσεις της Πολιτείας, έστω κι αν πέρυσι οργανωτές, εθελοντές και δρομείς δώσαμε με επιτυχία εξετάσεις για το πώς μπορεί να οργανωθεί ένα μεγάλο δρομικό event με απόλυτη τήρηση των υγειονομικών κανόνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ