Ολοκληρώνονται τα έργα στον άξονα Βηλαρά-28η Οκτωβρίου

dimarxos 28is oktov

dimarxos 28is oktov

Μια από τις πιο σημαντικές παρεμβάσεις – η ανακατασκευή του μεγάλου κεντρικού οδικού άξονα Βηλαρά- Βαλαωρίτου – 28ης Οκτωβρίου – αποδόθηκε στους πολίτες. Απομένουν οι διαγραμμίσεις για να ολοκληρωθεί η εικόνα ενός έργου που κατασκευάστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τη μικρότερη δυνατή όχληση.

Το κυριότερο είναι πως το έργο κατασκευάστηκε με χαρακτηριστικά ποιότητας, που όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, «θέλουμε να χαρακτηρίζουν το έργο της Δημοτικής Αρχής. Να μας έχουν εμπιστοσύνη οι πολίτες γιατί η έννοια της ποιότητας των έργων είναι πρωταρχική γι’ αυτή τη δημοτική αρχή». Υπενθυμίζεται πως είχε προηγηθεί στον άξονα αυτό η κατασκευή νέου δικτύου οδοφωτισμού με λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας τεχνολογίας LED.

Την ικανοποίηση τους για την ολοκλήρωση της αποκατάστασης ενός σημαντικού οδικού άξονα της πόλης, εξέφρασαν σήμερα με δηλώσεις τους ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Υποδομών επιμένοντας στην ποιότητα των έργων . «Αυτός ο δρόμος είναι το δείγμα γραφής του τι θέλουμε να κάνουμε ως Δημοτική Αρχή. Θέλουμε να παραδώσουμε στους πολίτες ποιοτικά έργα κι αυτό που επαναλαμβάνω στους συνεργάτες μου, είναι ότι δεν πρέπει να μας κατατρέχει η αγωνία του να κάνουμε πολλά αλλά αυτά που θα κάνουμε να είναι ποιοτικά», υπογράμμισε ο Δήμαρχος. Όπως σημείωσε αυτό σχετίζεται με την αντίληψη της σύγχρονης πόλης αλλά και με τις οικονομικές συνθήκες της χώρας. «Πρέπει στα έργα που κατασκευάζονται να γυρνάει πίσω και να τα πληρώνει η πόλη ξανά μετά από 20-30 χρόνια. Αυτό θα επιδιώκουμε σε όλες τις παρεμβάσεις που κάνουμε αυτή την περίοδο», είπε.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, στο Δήμο Ιωαννιτών εξελίσσονται σημαντικά έργα που επικεντρώνονται στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, με τον Αντιδήμαρχο Υποδομών, Γιάννη Λιόντο να απαριθμεί στη συνέχεια το «μέτωπο» των παρεμβάσεων που εκτίνονται σε πολλές περιοχές της πόλης και των Δημοτικών διαμερισμάτων. «‘Περπατάμε’ με έργα όλο το Δήμο. Υπάρχει χρονοδιάγραμμα, και προγραμματισμός κι έχουμε ένα ανοιχτό μέτωπο έργων πλέον σε πολλές περιοχές του Δήμου μας», είπε ο Αντιδήμαρχος.

Αναφερόμενος στην ανακατασκευή του οδικού άξονα Βηλαρά- Βαλαωρίτου – 28ης Οκτωβρίου, μίλησε για μια σοβαρή παρέμβαση που είχε πολλά χρόνια να γίνει και για ένα «άρτιο τεχνικό αποτέλεσμα» που επιτεύχθηκε με καλή συνεργασία και συντονισμό όλων των φορέων. Ευχαρίστησε, δε, για τη συνεργασία τους πολίτες, την αστυνομία και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, κι όπως είπε «καταφέραμε να περάσουμε «χειρουργικά» μέσα από τον κεντρικό άξονα της πόλης χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα».

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ