Όλγα Γεροβασίλη: Επικοινωνιακά «ψίχουλα» οι εξαγγελίες Στύλιου

gerovasili olga

Με μία αιχμηρή δήλωση η Όλγα Γεροβασίλη τοποθετείται στις εξαγγελίες που έκανε ο συντοπίτης της Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στύλιος.

Στη δήλωση αναφέρει:

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε μια απεγνωσμένη προσπάθεια επικοινωνιακής επίπλευσης από τον συμπατριώτη μας υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, αναφορικά με τις αποζημιώσεις που θα πάρουν οι πληττόμενοι ελαιοπαραγωγοί και εσπεριδοκαλλιεργητές της περιοχής μας.

Όμως, ακόμη και μαθητής Δημοτικού σχολείου θα διαπίστωνε ότι τα εξαγγελθέντα ποσά, διαιρούμενα με τον αριθμό των δικαιούχων, δίνουν ως αποτέλεσμα «ψίχουλα», που σε καμιά περίπτωση δεν καλύπτουν, ούτε κατ’ ελάχιστο, τις απώλειες των αγροτών μας.

Και αυτό χωρίς να συνυπολογίσουμε το κύμα της ακρίβειας που εκτόξευσε το κόστος παραγωγής και μείωσε δραματικά το αγροτικό εισόδημα. Ένα φαινόμενο που η κυβέρνηση, στην οποία είναι μέλος, αρχικά προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, χαρακτηρίζοντάς το «προσωρινό» και ακολούθως αρκέστηκε να το παρακολουθεί «αμέριμνη», αδιαφορώντας για τις συνέπειες σε νοικοκυριά και επαγγελματίες.

Αντιλαμβανόμαστε βεβαίως την αγωνία του κ. Στύλιου, ιδίως μετά και την παταγώδη αποτυχία του πολυδιαφημισμένου προγράμματος των Νέων Αγροτών στην Ήπειρο, αλλά καλό θα είναι να αντιληφθεί ότι, εκτός από εκπρόσωπος της κυβέρνησης, είναι και εκπρόσωπος των πολιτών του Νομού μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ