Όλα ανοιχτά για το ΠΑΣΟΚ στην Ήπειρο

EKLOGES3Πριν τις 10 Απριλίου σκοπεύει να ανακοινώσει τους υποψηφίους του το ΠΑΣΟΚ και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να συμπληρωθεί σταδιακά το παζλ στους τέσσερις Νομούς της Ηπείρου.

Σήμερα όλα δείχνουν ανοιχτά και πλην των ενεργεία βουλευτών δεν φαίνεται να έχει κλείσει καμία άλλη θέση. Φυσικά υπάρχουν και αγκάθια που πρέπει να αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερο ίσως αυτό στο Νομό Πρέβεζας όπου το κόμμα δεν διαθέτει κανέναν βουλευτή.

Στην Άρτα τα πράγματα δείχνουν πιο εύκολα καθώς οι δύο θέσεις είναι καλυμμένες από τους σημερινούς βουλευτές Δημήτρη Τσιρώνη και Χρήστο Γκόκα, ενώ στο Νομό Θεσπρωτίας μάλλον πρέπει να θεωρείται σίγουρη η επανάκαμψη του Χρήστου Κατσούρα.

Στο Νομό Ιωαννίνων ακούγονται διάφορα ονόματα, χωρίς πάντως καμία υποψηφιότητα να θεωρείται ότι έχει κλειδώσει.

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Παπαγεωργίου, το όνομα του οποίου ακούγεται για το ψηφοδέλτιο, παρουσιάζοντας τη διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων και επιλογής, κράτησε κι αυτή τη φορά κλειστά τα χαρτιά του.

Για τον ίδιο πάντως μεγάλο ζητούμενο είναι η ανανέωση του ψηφοδελτίου. Σχετικά με την απουσία του Βαγγέλη Αργύρη από το ψηφοδέλτιο σημείωσε ότι δεν δημιουργείται κενό και συμπλήρωσε πως κάθε φορά που κλείνει ένας πολιτικός κύκλος ανοίγουν κάποιοι άλλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ