Όλα ανοιχτά για το ΚΕΝ…

KENTRO_METANK«Δεν κάνει πίσω» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας σε σχέση με την μετατροπή στρατοπέδων, που δεν χρησιμοποιούνται απ’ τον Ελληνικό Στρατό σε κέντρα φύλαξης μεταναστών. Και όπως εξήγησε στον REAL FM, δεν κάνει πίσω, γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα έτοιμα στρατόπεδα για τον σκοπό αυτό.

Η δήλωση αυτή του υπουργού Ν. Δένδια, είναι σαφέστατη και αποτελεί μήνυμα για την Άρτα και τους παράγοντές της.

Πιο απλά, το θέμα της μετατροπής του στρατοπέδου της Άρτας, σε κέντρο μεταναστών, δεν έκλεισε ακόμη και πλέον, όλοι πρέπει να έχουν το νου τους, για το τι μπορεί να ξημερώσει. Ο αρμόδιος υπουργός αποφασισμένος καθώς είναι να προχωρήσει το θέμα αυτό δήλωσε ακόμη, πως δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, αν δεν υπάρχουν τα κέντρα φύλαξης, που έχει προαναγγείλει η κυβέρνηση.

Η ΔΗΛΩΣΗ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, σ’ ότι αφορά την Άρτα, έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή, γιατί όλοι είχαν πεισθεί ότι το όλο θέμα έχει λήξει και το στρατόπεδο της Άρτας, δεν θα μετατραπεί σε κέντρο φύλαξης μεταναστών, αφού είχαν και τέτοιες πληροφορίες. Βεβαίως οι παρεμβάσεις που έγιναν, χρήσιμες μπορεί να ήταν, αλλά το θέμα δεν τελείωσε εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ