Οι selfie, οι ζημιές και οι πολιτικοί καβγάδες…

Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής Πρέβεζας να αποποιηθεί των ευθυνών της για τις ζημιές που προκλήθηκαν στον Λούρο και σε άλλες περιοχές από τις έντονες βροχοπτώσεις, άναψε φωτιά στο καταχείμωνο!

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, Δήμαρχος κι Αντιδήμαρχος, πέταξαν το μπαλάκι στην Περιφέρεια, ως αρμόδια για τους καθαρισμούς και τα λοιπά έργα.. Φυσικά ο Στράτος Ιωάννου απάντησε αποκαθιστώντας την τάξη!

Έβαλαν όμως και κατά εκείνων που επισκέφθηκαν τις περιοχές με τις περισσότερες ζημιές, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τη ΝΟΔΕ και τον τοπικό βουλευτή Στέργιο Γιαννάκη!

“Θα ήθελα να αναφερθώ και για μερικούς πολιτικούς παράγοντες που την επομένη , το Σάββατο το πρωί , βγάζοντας φωτογραφίες και selfie για τα ΜΜΕ , με ελαφρότητα έβγαλαν αμέσως συμπεράσματα , ότι για όλα φταίει ο Δήμαρχος , θέλοντας να εκμεταλλευτούν πολιτικά τους πλημμυροπαθείς συμπατριώτες μου..”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος.

Και βέβαια η τοπική ΝΟΔΕ απάντησε άμεσα ανατρέχοντας στο Facebook, και στις αναρτήσεις μετά τις πλημμύρες..

“Αρχίσατε ως Δημοτική Αρχή να σπεκουλάρετε πάνω στις πληγές των συμπατριωτών σας και να εκμεταλλεύεστε πολιτικά το θέμα , αμέσως μόλις αναχώρησε το κλιμάκιο μας και σπεύσατε να προλάβετε , αν μη τι άλλο , πρώτοι , στις 2.34 μ.μ. το μεσημέρι του Σαββάτου 2/12 , και αναρτήσατε στα προφίλ του Δήμου Πρέβεζας και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας , 42 φωτογραφίες από τις πλημμύρες..” αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση!

Και για κλείσιμο καλεί τον δήμαρχο να αφήσει την προπαγάνδα και τις πανάκριβες προβολές και να ξεκινήσει επιτέλους δουλειά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ