Οι REC live στα «Ασημένια Χριστούγεννα»!

Οι γιορτές φτάνουν και οι εκπλήξεις στα «Ασημένια Χριστούγεννα» διαδέχονται η μία μετά την άλλη, για να κάνουν τις μέρες όλων των επισκεπτών του Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου Ιωαννίνων πιο όμορφες, πιο διασκεδαστικές και πιο χαρούμενες!

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του γιορτινού θεματικού χωριού περιλαμβάνει, μεταξύ όλων των άλλων και συναυλίες από γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής που θα ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Στο πλαίσιο αυτό, την ερχόμενη Τρίτη (26/12), δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων και ώρα 19.00, στην ανοιχτή σκηνή στα «Ασημένια Χριστούγεννα» θ’ ανέβει το δημοφιλές ελληνικό urbanpop συγκρότημα των REC για ένα μοναδικό liveγεμάτο από τις μεγάλες επιτυχίες τους!

Οι REC (Άρης Λουμάκης, MikeVasileiadis, XeniaEvven) θα παίξουν για τους φίλους τους αγαπημένα κομμάτια απ’ όλη τη δισκογραφική τους πορεία όπως τα «Κενό», «Μπες», «Σώσε Με», «Έχω εσένα, «Καρδιά», «Έτσι γίνεται» και πολλές ακόμα επιτυχίες τους που κατέκτησαν την κορυφή των ραδιοφωνικών chart

Blues People με guest Ν. Καλογερόπουλο

Σήμερα, Παρασκευή (22/12), ώρα 19.00, τα «Ασημένια Χριστούγεννα» υποδέχονται στην κεντρική τους σκηνή τη γνωστή μπάντα των BluesPeople, η οποία θα ταξιδέψει μουσικά το κοινό σε ρυθμούς blues, rock καιjazz. Καλεσμένος – έκπληξη της βραδιάς θα είναι ο αγαπημένος ηθοποιός και μουσικός Νίκος Καλογερόπουλος, ο οποίος θα διαβάσει παραμύθια παρέα με τα παιδιά και φυσικά θα τραγουδήσει σε μία μοναδική guest εμφάνιση!

Όλες οι συναυλίες στα «Ασημένια Χριστούγεννα» είναι δωρεάν για τους επισκέπτες του Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου Ιωαννίνων!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ