Οι ωρολογοποιοί σε… μνημόνιο συνεργασίας

orologopoioi

orologopoioi

Στη σύναψη και υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας προχώρησαν, ο Σύλλογος Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης με το Σύλλογο Αργυροχρυσοχόων Ωρολογοποιών Ιωαννίνων και με το Σωματείο Ασημουργών Μεταλλοτεχνιτών Ιωαννίνων αντίστοιχα, με σκοπό την ενδυνάμωση του κλάδου της ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας.

“Στην σημερινή τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας η ανάπτυξη συνεργασιών με τα κλαδικά σωματεία αποτελεί προϋπόθεση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που έχει συσσωρεύσει η οικονομική κρίση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσουμε όλες τις ατομικές και συλλογικές δυνάμεις.

Στο συλλογικό επίπεδο η υπογραφή των Μνημονίων Συνεργασίας μεταξύ των συλλόγων μας, δίνει την ευκαιρία να χαράξουμε κοινή πορεία ώστε να αναπτυχθούν πρωτοβουλίες, που θα ενισχύσουν τις επιχειρησιακές δραστηριότητες των μελών μας.

Σήμερα, εδώ στα Ιωάννινα, έγινε ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.” τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης κ. Πέτρος Καλπακίδης.

Τα Μνημόνια Συνεργασίας προβλέπουν την ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών σε θέματα του κλάδου, την επεξεργασία και ανάπτυξη κοινών ενεργειών στον τομέα της εκπαίδευσης και κατάρτισης των στελεχών των συλλόγων και την δημιουργία συναντίληψης διοικητικών συλλογικών δράσεων.

Η τελετή υπογραφής των Μνημονίων Συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Αργυροτεχνίας Ιωαννίνων και με το Σωματείο Ασημουργών Μεταλλοτεχνιτών Ιωαννίνων στο Κέντρο Παραδοσιακής Βιοτεχνίας.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ